♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, February 20, 2012

Demam.. Tak Nak Sekolah Arini.

Salam. dah Isnin dah. i wish another weekend.. uhhh.. kan best kalau isnin selasa pun cuti macam cuti CNY dan Maulidur Rasul tu..

Pagi tadi Echa wat hal lagi. Sedih tgk Echa taknak sekolah pagi tadi. macam² alasan dia bagi. tp mmg dia demam pun malam td. bila cek pagi td tak demam dah. 

tp, mesti dia nangis-nangis xnak gi sekolah. bila taye teacher, dia kata elok je dalam kelas. main dgn kawan-kawan dia. bile atuk dia amik, muka hepi je.

aduyai.. mama sedih bila Echa asyik nangis je..

2 comments:

mummy2k said...

biasanya ade sbb nape anak2 xnk ke sekolah..cuba take time g intai2 dia kat class...

~aYu~ said...

@mummy2k : tula. nanti nak gi sekolah dia. aritu taye gak teacher dia tp teacher dia cakap dalam kelas dah ok. risau takut teacher tak bagi perhatian kat budak² yg nangis je @ tak pujuk ke.. bole ke parents dtg sekolah yer? sbb Echa little caliphs mmg parents susah tul nak masuk tgk anak. takut anak nangis katanya.