♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, February 8, 2012

Blur Nak Wat Tajuk.. Jemputan Kawin Je Bole?

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Kembali bekerja setelah bercuti 4 hari. Pagi ni semangat nak wat keje. Sambil layan sistem yg slow, tangan ni menghadpet blog sambil edit gambar² time holiday. bestnya kalau dapat cuti lama lagi kan...

Cuti Maulidur Rasul dan Thaipusam tu gi jemputan kawin. Isnin baru start holiday sbb sabtu ahad hotel dah penuh la pulak.

Nak gak letak gambar kat sini kan..

Gambar time gi wedding kat area umah dan wedding dan aqiqah kat bukit mahkota.


wedding kawan hubby..
skrg trend ada meja utk candy's corner
kanak² port dia kat sini la
time besday Echa dah print tagging utk wat camni tp tak jadi
tak rajin la pulak.. 

echa dan sepupu dia, Yaya
kat bukit mahkota
ni buat wedding adik ipar Kakak dan aqiqah Yaya n Ameera

pasangan pengantin
sempoi je majlis ni
ala kadar je

Tu jela citernya.. huhu.. pasni nak citer pasal holiday ktorg lak..

4 comments:

aReLaN said...

jeles betul ngan orang cuti 4 hari ni.waaaa...nak kawen gak.

~aYu~ said...

aReLaN : awak keje ke cuti aritu? siannya.. saja citer wedding org ni biar yg xkawin tu tak sabo² dah.. huahuahua...

lia said...

haaa besday Amsyar pon bajet nak wat candy corner gini tp stok bajet2 jer he3

~aYu~ said...

lia : wat jgn tak wat.. menarik je tgk..