♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, January 10, 2012

Saya Berbaju Sukan.. Macam Muslimah Sejati.. ᵔ.ᵔ

Malam tadi try sport attire tadika Echa
esok Rabu kena pakai la
masa try time registration day tu mintak saiz S
ni teachers dia bg saiz M
bile pakai, ok la pulak
muslimah sejati betul la anak mama ni.. ustazah pilihan..
mama pun xmacam ni.. huhu..

melaram dgn beg baru dari untie Shuea

  



2 ari ni start kelas biler antar dia monyok je
masa orientasi minggu lepas antar dia ok je
biler taye teacher dia, dia kata kejap je ni
pastu dia ok je main dgn kengkawan
alahai.. echa.. echa..
tula dah biasa dok dgn nenek.. ;)

2 comments:

shiemz said...

Wah.. Echa dah try yekk.. Hadzeq pun dah try... dpt size M gak.. ghitu try S.. hehe.... Esok kena pakai baju sukan yek... Echa ok x kat school? Hadzeq setakat skrg nie alhamdulillah... Eventhough mama ngan papa dier main lepas gitu jerk.. Balik shool pun naik van TLC.. x tau la camne gayanya... tawakal jer la.. hehe

~aYu~ said...

try smlm sbb ingat nak tukar tp ok pulak saiz tu. pagi td dah basuh dah. rasa mcm nak amik van tp xtau lagi. hadzeq naik van smpai taska dia kol bape?