♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, January 11, 2012

Ready Ke Utk Keje Baru..

Utk tahun 2012 ni cawangan HR tmpt aku buat reorg
memasing tukar keje baru
kuatkuasa patutnya 1 januari
tp, memasing mcm berat je nak lepaskan keje memasing
macam aku la..
dah 4 tahun wat latihan dan prestasi ni nak kena jaga servis lak rasa macam tak termampu je
mmg la best belajar keje baru
reorg ni pun boss buat sbb nak memasing belajar benda baru dan bagi keje sume teratur
macam aku n, mmg la suka wat keje servis sbb memacam boleh belajar
tp, macam byk sgt keje jek.. hehe
keje skrg ni pun mmg banyak tp sbb dah biasa so pandai² la kita aturkan..
ikutkan kami cuma tukar keje je tp keje makin bertambah la pulak
mungkin boss tgk aku asyik blogging je kot
atau sbb dia tau aku bole buat
tak sure la
bg aku, tak kisahla kte nak wat keje lain pun janji keje hakiki dah settle..
yg pasti mmg pasni mmg aku extra bz
tak kisah bz mana tp aku xnak kuar outstation selalu
janji boleh cuti (sbb 2012 rasa cam nak holiday bebyk)
tak berdepan dgn orang yg byk sgt bunyi.. sume tak kena. dia je yg betul..
dalam keje ni kenala ada sikap kerjasama kan..



p/s : yakin boleh! kalau orang lain pun bole buat kita pun boleh kan.

11 comments:

aReLaN said...

all the best ngan keje baru ye.ganbare!!!

SumeSakan said...

kan?kan?kerja baru pengalaman baru...sekaligus kita dpt ilmu baru....tu yg berharga benornya....chaiiyok2

Nur Lavender said...

tukar dgn shuea erk..abis sape jga latihan? sikin ke? nnt send la email kat ktorg kat bwh..huhu..:)

Azhariah Zuber said...

memula mmg payah nak sesuai diri. lelama ok ar

Azhariah Zuber said...

lelama ok la tu wak

~aYu~ said...

aReLaN : tq aReLaN!

~aYu~ said...

SumeSakan : time kasih atas semangat itu.. uhuhu..

~aYu~ said...

Nur Lavender : dayah, tukar keje dgn kak mah. latihan shuea yg handle lak. boleh ke tak ekk? akak ni kan jiwa lembut kang asyik kena marah je, tersentap mak.. ahaha

~aYu~ said...

Azhariah Zuber : time kasih. harap begitula.. moga dipermudahkan. :)

Nur Lavender said...

mesti boleh punye..:) nnt dyh backup akk kalo kne mrh...hehehe

~aYu~ said...

Nur Lavender : thanks dayah! jgn mntak macam-macam tau.. huhu