♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Saturday, January 28, 2012

Papa Kaya vs Papa Kedana

 السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Papa kaya? bestnya.. kalau betul papa kaya.. nak mintak papa belikan macam-macam la. kite melancong satu dunia.. shopping sakan baik puye.. mmg hepi giler la.. boleh yer papa? huhu.. dalam mimpi jela. berangan je biler dengar kaya.. kaya.. rich.. rich.. ni.. huh.

Ala.. ni nak citer pasal makan-makan lagi.. ktorg kan suka makan. korg pun sama gak kan..

Mcm-mcm review menarik dari org yg penah makan kat Papparich ni.. Kt tmpat aku ni ada kat Prima Sri Gombak. Selalu lalu tgk jek. Kali ni nak try la.. Kami sgt suka makan.. makan.. makan.. mana ada port best, di situla ada kami.. huhu.. kakak pun nak join sekali sbb dia biasa makan kat Bangi. ok.. kite dinner kat Papparich ok.

Echa pun makan byk
cakap kat dia kita makan kat papparich.. kedai papa ni..
dia pun cakap.. papa?? hmm.... (dgn muka berkerut)

abang ipar..
muka control lapar ke muka control macho ni??
mcm mau gaduh pun ada

ayna makan fish n chips..

 kakak dan Adam


papa (hubby) dan abang ipar

my menu
pappa fish n chips
sedapppppppp
aku suka sbb kekadang kite nak makan nasi.. at the same time rasa nak makan western
nah.. ni dua-dua ada dalam 1 pinggan..

ni menu Echa
pappa chicken chop
pun sedapppp

ni hubby puye
Fried Rice Special with Fried Egg and Pappa Chicken Wings

next time leh makan sini lagi
harga pun takla mahal melampau
kalau mahal leh panggil PapaKedana lak.. ekeke..

8 comments:

~ Mummy Gee ~ said...

2x seminggu c.g makan Fried Rice Special with Fried Egg and Pappa Chicken Wings... dah itu kedai makan yg terdekat dengan opis je... tapi x boleh selalu la...nanti jadi MummyPoor...

Kak Kay said...

makan...makan...makan....bila nak berhebti makan ye...
kalau dah kaum kerabat kita ni memang xtvt makan lebih dari xtvt yang lain

iizla said...

tak penah makan sini..sbb papa-papa yg kaya je leh makan kat sini kan..ahakss!!

next time, leh cuba ni..dekat rumah ade je paparich tapi tak penah singgah :(

Azhariah Zuber said...

hihi mahal oo paparich. mmg leh kedana

~aYu~ said...

~ Mummy Gee ~ : sedap mmg sedap.. hehe.. betul.. betul.. kang jadi mummypoor lak..

~aYu~ said...

Kak Kay : selagi bole makan sedap², makan.. makan.. makan.. haha..

~aYu~ said...

iizla : mmg utk papa kaya je.. haha.. cubala try sekali..

~aYu~ said...

Azhariah Zuber : ekeke.. kalau tetiap ari mmg leh kedana la..