♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, January 8, 2012

Papa I Love U!!

Terjebak tgk citer ni kat wayang. Plan nak tgk citer Suatu Malam Kubur Berasap. Tp, itu Echa sudah tgk poster citer Papa I Love U yg ada kakak Mia dia. Terus dia ajak tgk citer tu. Layan jela.. 




Okla citer tu cuma bosan sikit. Echa pun dah boring. Kalau tgk citer lain kan best. Dahla ada 5 orang je yg tgk sekali dgn kami.. tau bawak baby Ayna. hehe..

Lama tak test power suara. merdu lagi ke tak.. boleh tarik tinggi lagi ke tak ekk.. ahaha.. karaoke time. selalu susah nak dapat bilik kat karaoke Wangsa Walk ni. Tp, aritu senang je..

aaaaaaaa...eeeeee..iiiiiii.... test vokal dulu..

amboi penuh penghayatan betul encik hubby ni

 echa pun nyanyi lagu kanak-kanak
tp, ntah apa-apa lagu kat situ
meh sini mama nyanyi lagu faveret Echa, Adira 

 papa nyanyi sedap ke atau Echa dah boring sbb tak sedap?
sambil pangku anak sambil nyanyi


now turn mama lak nyanyi
kena diri sbb suara tak sampai.. haha..

ala.. tak puas lak sejam nyanyi. tp, dh rindu kat baby Ayna. next time la nyanyi lagi. sambung nyanyi kat bilik air jela.

4 comments:

aReLaN said...

hahahaha...bestnya.lme lak tak karok ni.hmmm..ok tak cita papa i love u tu???

Nur Lavender said...

Cite tu biase2 je kan..cam boring je..dyh tgk dgn mira kt pavi aritu..huhu

~aYu~ said...

aReLan : boring la citer tu..

~aYu~ said...

Nur Lavender : dayah. bosan je citer tu. tau tgk citer lain jek.. huhu