♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, January 18, 2012

..Kalender & Diari 2012..

السّلام عليكم و رحمة الله

Korang mesti dah ada koleksi kalender 2012 kan.. dah siap pangkah date-date penting lagi. kat meja opis ni cuma kalender 2011 yg ada sikit tempias kalender 2012 (kotak-kotak kecik jek..).. kesiankan.. huhu.. tahun ni takde lak dapat kalender free mana-mana mcm tahun-tahun lepas. slow la mak ni.. mengharap org bagi jek..

Tp, kat opis semalam dapat kalender dan diari 2012 free.. huhu.. suka la ati ni. dapat yg kementerian puye. kalender puye la besar gedabak. tp, ni hanya sesuai digantung di umah je. Diari pulak kulit tebal.. terima kasih sbb la xlupa kat kami golongan bawahan ni. besar maknanya..

kalender yg besar
setiap helai ada gambar
selamat dah gantung kat dinding umah..

diari 2012 yg tebal
sayang lak nak tulis kat situ..
;)




4 comments:

secangkir madu merah said...

kalender sangat penting kan? tapi diary tu, dah lama dah takde diary. Teringat masa anak2 dara dulu suka menulis di dlm diari huhuhu.. tapi sekarang kita dah ada blog, boleh tulis macam2 jugak tapi taklah sehebat menulis dairi sbb tak semua cerita kita boleh tulis disini hehehehe

shiemz said...

punya besaq gedabak kelender ngan diari... kelender shiem rembat 2,3 keping heheh... diari tebal nak mammm.... berat lak tuh.. heheh

~aYu~ said...

secangkir madu merah : ehehe.. kalender mmg penting sgt. walaupun ada hp calender tp tak best sbb kalau gantung puye leh pangkah² tarikh penting kan.. yg diari tu mmg wat nota jela.. time meeting ke. huhu.

~aYu~ said...

shiemz : amboi byknya ko rembat.. takpe utk family sedara mara. cam aku ni, org bg 1, 1 je la kite amik. ehehe..