♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, January 27, 2012

♥ GiGinYa SuDaH 2 ♥

 السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


hai..
saya ayna dah tumbuh gigi
ala.. baru 2 jek kat belah bawah
bolehla takat nak makan chicken chop, fish n chip..
saya suka gigit sume benda yg masuk dalam mulut saya
termasuk mama sy puye tutttt...
kalau mama sy tak picit hidung saya.. sy xkan lepaskan..
saja nak test power gigi

3 comments:

iizla said...

cutenya..mesti sakit kan bila dia gigit cik B kita..huhu...

~aYu~ said...

iizla : uihh.. dia puye geram tu siap tarik lg. adehh..

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip,tuto n cerita blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..lg 1 pakjoe nk bg tau dekat tuan blog mai terjah sini http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/01/orang-kata-janganjangan-le-x-dengar-ke.html