♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, January 3, 2012

Echa's 4th Birthday Celebration - Part 4

Dah settle acara potong-potong kek. Tetamu makin ramai yg datang. Risau je makanan tak cukup. Tapi, tetamu yang ditunggu-tunggu tak datang-datang lagi.

 ha.. dah dtg pun MamaMiraki makcik dari Ampang
Amir bawak hadiah utk Echa yer..

Amir nak gak bagi hadiah kat Echa
 Echa time tu tgh main kat padang dgn kawan-kawan
diarahkan balik dgn serta-merta
thanks uncle Amir!

 tak lama pastu MummyGee dari Bangi pun sampai
eh, Dafi pun bawak hadiah laa..
ala.. Echa lak main layang-layang time tu..
issshhh.. Echa.. Echa..
 
 dgn anak sedara, Adel
 kami pakai skirt sedondon la

 mama/mummy blogger tegar
klik-klik tetap di mana-mana

dgn MIL, mamaMiraki dan mummyGee

 SIL dan puteri-puterinya merangkap anak sedaraku, Beb dan Min

 adik dan wife, Apis dan Nana

 sama tak muka kami?

satu-satunya opismate yg hadir, Kak Mah
rakan opis dan jiran sebelah meja
thanks kak Mah!


Ayna kena bawak lari
alahai anak mama ni..

kol 5.30 ptg ramai yg dah balik. takde yg datang dah.. bagusnya.. tapi masih ada lagi yg tak datang lagi tu.. SIL, Ayien tak datang lagi. tunggu dia la.. Kol 6 ptg baru dia sampai siap bawak kek utk MIL. Kononnya kami nak celebrate birthday MIL la pulak. Tp, tak jadi sbb memasing dah penat dan kekenyangan. Esoknya la baru celebrate. So, itu kek kasi simpan dulu dalam peti sejuk..

 now acara parti liar lak.. ahaks..
dgn ipar-ipar yg sekepala..
adoyaiii..
 
Echa (mama pun sama) dah tak sabar nak bukak hadiah.. 




 thanks sume yg bagi hadiah
Echa suka sgt hadiah-hadiah dia
kebanyakan bagi buku dan alat tulis
kenala dgn Echa nak school Khamis ni
takyah mama papa nak beli lagi

Alhamdulillah selesai majlis kami dgn berjalan baik. Makanan pun cukup utk tetamu malah berlebihan. Bolehla bungkus utk jiran-jiran yang baik hati. Dah pasang khemah dpn umah dorg kan.. Hari tu tak hujan pun. So, next year leh celebrate birthday Echa dan Ayna pulak. 

No comments: