♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, January 2, 2012

Echa's 4th Birthday Celebration ~ Part 1

Selamat Tahun Baru 2012. Alhamdulillah.. segala yg dirancang berjalan dgn baik. Ada juga yg tak dpt dilaksanakan so kenala bawak ke tahun ni.



31.12.2011 - aku dan hubby buat majlis ulangtahun echa ke-4. Last kami buat panggil ramai orang masa umur dia 2 tahun. Tp, kali ni agak besar skit sbb jemputan kali ni ramai. Pastu hubby siap pasang khemah lagi. Plan tersasar dr yg sepatutnya dan budget pun sama gak.. hehe..

Seminggu buat persiapan mcm majlis kawin rasanya. Tp, memikirkan goodies bag nak bg kat budak-budak. Apa yg nak masuk kat dalam tu? ikutkan nak masuk macam-macam tp bile pk kan $$$ kita bg apa ala kadar jela.
meja bufet

goodies for kids
yg ada gambar tu order di MaiandZu Ptp
isinya sendirian berhad la 


 simple deco
actually ada wat sendiri banner tp tak jadi gantung sbb kecik la pulak tulisan dia
salah teknikal.. huhu

khemah pink
of course la kan sbb temanya barbie princess
 

 menu utamanya nasi dagang
 
roti jala dan kari ayam

bihun soto

 bubur durian dan kuih-muih yg banyak orang sponsors.. wahhh..

Tepat kol 2 ptg, jemaah surau dtg utk majlis doa selamat. selama hampir 4 tahun dok sini tak penah pun wat majlis camni..



 ramai gak jemaah yg dtg dalam 15 orang

 adik-adik ipar yg byk tolong.. thanks korang..

my family


bersambung nanti yer..

2 comments:

aReLaN said...

wow...meriahnya bday celebration.dh mcm kndri kawen je.hahaha

~aYu~ said...

aReLan : tula pasal. segan rasanya. huhu..