♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, January 26, 2012

CNY HoLiDaY @ TeLuk bAtiK - PaRt 2

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Mmg holiday ni plan nak mandi-manda je. Nak bg anak² je mandi. Asyik mandi pool kecik kat umah je.. Sampai je terus tukar baju mandi kolam.




ayna mandi 5 minit je
nak bagi kaki main air je tp bebudak lain main simbah² air
terus basah 1 badan 

puas 1 jam berendam balik bilik terus ngadap makanan
kelaparan..

lauk kenduri
kari daging dan ayam masak merah

Malam tu pas antar parents aku dan anak² sedara kat Teluk Intan, kami terus patah balik ke Lumut. Jenjalan kat Lumut lak.

Blur nak makan apa dan taktau kat ner, kami makan kat Nasi Kandar Lumut je.. makan nasi goreng cina je.

hubby dan echa

kat sini kami shopping ikan kering, ikan masin dan jajan kopok ikan je

Ramai lagi org kat sini. Penuh Dataran Lumut dgn umat manusia..








6 comments:

aReLaN said...

eh...teluk intan ktne??mana tau kot nanti balik kampung leh singgah.hehehe

iizla said...

tak penah sampai teluk batik.. poolnya sangat menarik. kene pergi nih!!

lia said...

best part adlh tang pas mandi.. kita makan... nyummehhhhhh

~aYu~ said...

aReLaN : kg adik ipar kat Bidor. Yg teluk intan tmpt kami antar mak abah kat adik utk blk KL. pastu ktorg pth balik Lumut.. huhu.

~aYu~ said...

iizla : leh mandi laut kalau gi teluk batik. tp try hotel lain la. hotel ni kureng sikit la.. dr segi safety dan kebersihan kureng..

~aYu~ said...

lia : yeahhh.. betul.. membuncitkan perut skali.. ahaha..