♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, January 11, 2012

..Citer Pasal Makan..

citer pasal makan la sbb tgh lapar nk tunggu lunch
tgh malam tadi encik hubby lapar
aku pun masakla apa yg ada kat dalam peti sejuk tu
ada mee, ada udang, ada ayam.. ok.. mee goreng jela..

one for me and one for him
yg byk tu harusla utk encik hubby sbb dia makan banyak.. huhu..
pekena dgn nescafe panas.. fuhhh..

ha.. ni aku puye
udang banyak giler.. sgt suka dan sedap gak.. ahahaha..
sgt perasan la mama ayu la sangat ni.. ;p


12 comments:

shiemz said...

Adeih..ngah lapa..tgk mee ayu lak.. nyummy... cuti ka??

aReLaN said...

bestla kalau lapar tengah malam ada orang rumah masak.klu sye ni lapar,tahan jela sampai ke esok.hahah

~aYu~ said...

shiemz : shima, keje la arini. tu malam td puye mee. tp, xabis pun so breakfast bwk gi opis.

~aYu~ said...

aReLaN : cepatla kawin.. nanti order je kat wife.. huhu.

Mama Janet said...

ayu mula2 nampak mee goreng camni kat blok mama miraki, pastu blok mummy gee..ni blok ayu pulak.adoi, sdp kan mee goreng basah ni mkn panas2.nampak x de togeh je.kita suka togeh banyak2

Ekmi Rabat said...

sedapnya nampak, saya kat hostel kalu lapar kena turun naik lift baru dapat makan.

~aYu~ said...

Mama Janet : takde stok togeh la.. guna apa yg ada jek.. hehe

~aYu~ said...

Ekmi Rabat : samala zaman belajar dulu. kena makan kenyang² dulu baru naik hostel takpun tapau makan dulu. huhu.

Mama Miraki said...

kita nampak mek dalam dua2 pinggan tu sama banyak ler....so awak makan banyak gak lah ye

~aYu~ said...

ahaha.. sekali je tu pastu tak tambah dah. iwan lak yg menambah sbb sedap sgt kot..

SumeSakan said...

wahh terliurnya yg pinggan no. 2 tuh...banyak udang...nyum2...hehehehe

~aYu~ said...

SumeSakan : sy sgt giler dgn udang.. hehe