♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, January 16, 2012

Berstarship Galactica @ One Utama

Salam Isnin. Kejap betul weekend dah keje arini. Echa ok je school arini. Mmg senang bangun pagi. Semalam badan macam dedar nak demam tp pagi tadi dah normal balik suhu badan dia. Kalau demam, tak sampai hati nak dia gi school.

Korg ke mana weekend lepas. Kami ni jenjalan KL je. Lama tak ke One Utama. Last pegi time Echa 2 tahun kot. Sbb utamanya malas nak jalan jauh dan parking. Parking mmg banyak tp kalau nasib baik dapatla parking yg kat new wings tu. Kalau penuh, kena la kt bahagian lama. Kena la berjalan jauh sbb yg best kat bahagian new wings tu la. Ada cinema, ada bowling dan tmpt makan pun best².

Kali ni terkena lagi. Jauh berjalan nak ke parking. Masa nak datang mmg excited,  laju je kaki ni melangkah. Bila balik... puyela jauh sampai lenguh kaki berjalan dan kaki ni mendukung si kecik Ayna. Lupa nak bawak stroller..

Jalan-jalan je kat situ. Takde mood nak bershopping. Nak bawak Echa main games je kat situ.
                                         
Starship Galatica
first time ke sini
time dating² masa bercinta dulu kat sini slalu tgk parents dgn anak² kat sini
skrg nak bawak anak² lak
masuk sini utk weekend RM20/per children
bayar utk sorg kanak² tp parents/family/bibik pun boleh join gak
so, kami cuma bayar utk Echa je 20 hinggit
parents bole masuk tp syarat kena pakai stoking
takde stoking bole beli kat situ 4 hinggit
suka Ayna dapat main ball
satu kawasan dia merangkak

syok gak lepak sini
dah masuk takleh kuar
tp ada la toilet kat dalam ni

Echa pun seronok giler kat sini
main la puas² sayang
mama papa pun penat jalan ni

 
 mama geram sesgt dgn budak ni

hubby pun suka je sbb boleh rileks
dia kata next time kalau ke sini biar aku je jalan shopping
dia dan anak² kat sini.. ehehe..
nak duduk lelama kat sini pun xkisah

hubby dan Echa ready nak shoot ball kat mama dan Ayna


dah puas main nak balik la
hubby pun ada games bola pastu


layan dorg main lagi..

 
 
chinese new year celebration kat sini
penuh bunga-bunga



2 comments:

aReLaN said...

kalau la OU tu dekat,memang selalu la menapak kat sne.hmmmm...xpernah jejak lak tempat main tu rsenya.kat bahagian mne ek???

~aYu~ said...

aReLaN : meh dating sini lak. dekat bhgn yg ada gsc cinema dan bowling. mmg sampai je terus nampak tempat ni..