♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, December 13, 2011

Pengantin L vs XXXL

Sabtu lepas, pas daftar tadika Echa, terus ke jemputan kawin. Ada dua orang kawin hubby yg wat majlis aritu. Sorg wat kat dewan, sorg wat kat umah. Yg kat umah dkt je dgn umah kami. Pegi yg jauh dulu la kat dewan.

Kat dewan ni aku mmg tgh lapar giler. Melantak makan nasi beriani dan ayam goreng. Lepak-lepak dgn kawan-kawan hubby yg masih bujang, yang tgh bertunang, baru kawin dan juga yg dah beranak-pinak. Pengantin pun kol 12.30 tgh dah ada. Tak ramai orang pun mungkin sbb banyak jemputan kawin hari yg sama.

Syam dan wife

bergambar dgn pengantin

Lepas tu terus ke area umah kami sbb nak ke wedding kawan yg lagi sorang. Kamal. Tapi kat sini tak makan sbb dah kenyang pastu dah pening kepala sgt sbb cuaca amatlah panas dan berbahang. Kat sini, MIL pun ada.

Kamal dan wife
Echa cakap "ge**k nyaaaa pengantin tu.."

Apapun, tahniah kepada kedua-dua mempelai. Moga bahagia dan kekal hingga hujung nyawa.

2 comments:

aReLaN said...

tahniah kpd para pengantin.jeles tgk org kawen ni.ble la nk smpi wktu utk dri sndri.aiyaaa...

Mama Janet said...

echa.....mulut tak de insurance ke