♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, December 22, 2011

Nak Sign Ke Tak Ni?

Walaupun CUEPACS meminta kakitangan untuk tangguh dulu sign borang opsyen saraan yang baru, tp Jabatan kami dah start edar borang opsyen ptg semalam. Borang tu dah siap isi gaji lama dan gaji baru yg bakal diterima, setuju ke tak setuju opsyen dan juga borang pencen. Opsyen cuma 15 hari. Risau lambat serah kat JPA. Maklumla hujung tahun ni ramai staff nak bercuti. Tak paksa pegawai utk sign borang tu cuma kami edarkan je dulu. Ada juga yg tak kisah dgn sistem baru ni terus je sign. Macam-macam kerenah staf yg rata-rata tak puas hati mengenai pencen, gaji dan sistem exit policy.





 

 kaunter dah bukak tp takde pun orang nak serbu..

 hangat betul isu tu... sume nk kepastian..
kita tunggu result dari pihak CUEPACS selepas jumpa PM petang ni..




 

No comments: