♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, December 21, 2011

Mana Kek???Mana Hadiah??

Citer lagi pasal birthday girl semalam puye cite. Plan nak celebrate birthday dia minggu dpn. Bila dh celebrate bertiga je tgh malam tu, Echa taye mana hadiah Echa?? 

Pastu tghari MIL call taye ada nak beli makan-makan ke utk birthday Echa.. MIL pun masak simple je semalam. Pikir puye pikir, kami nak beli KFC jela, makan kat umah MIL. dah beli KFC, mesti itu budak kecik taye mana kek dia kan.. so, beli la kek utk dia. SMS SIL mintak dtg umah mak.. Ok, SIL pun sporting, tarak hal puye..
 
 kek birthday Echa
 
peace yooo!!

birthday girl dgn adik dia
alamak, dua2 pakai baju tido la.. 
mama lupa nak tukar gaun
eh, ni kira tema baju tidur la.. hehe
 
 tiup lilin..
adik geram nak capai lilin tu
tahun dpn celebrate birthday Ayna lak yer

dia taye hadiah dia..
ni mama dan papa dah belikan

 hadiah utk Echa
set 12 buku + CD
Tu je kisah birthday Echa. Mnggu dpn insyaallah nak celebrate birthday Echa. Kali ni nak panggil adik-beradik dan sedara mara.

1 comment:

Azhariah Zuber said...

bagusnya. byk celebration