♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, December 2, 2011

Happy Birthday Boss!

Salam Jumaat. Arini birthday bos kami yg di HR ni. Kebetulan dia nak belanja makan sbb naik pangkat dan saja nak rai anak buah dia la since dari bulan lepas. Tp tak jadi sbb asyik sibuk dan tak cukup korum, ada je yg cuti. So, hari ni sume ada dan ari jumaat lak tu rehat lama, dia pun nak belanja makan luar. Tak jauh pun kat Pavillion je dkt dgn opis kami.

Aku dan geng kuar awal skit sbb nak beli kek. Kira nak wat surprise sbb mmg kami buat taktau je bila dia dtg tempat kami. Konon kami buat pandaila tak wish birthday kat dia..

 kek birthday

 nila boss kami, En Mohan


cawangan HR
dominasi oleh bunga-bunga
cuma 2 je kumbang

 ni gambar gedik.. ayu la sangat kan.. ;p

No comments: