♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, December 19, 2011

Christmas Wonderland @ Pavillion

Sabtu pas OT, bawak Echa gi Pavillion. Selalu malam-malam lalu situ Echa nampak bear byk, tp papanya malas nak parking kat pavillion sbb dah kol 11 malam. Opis dkt je dgn Pavillion jalan kaki 10 minit je. So, bawakla dia ke sana.
mana-mana shopping complex ada pokok krismas kan
lawa-lawa sume

dapat gak echa main ni
RM5 sorang

yeaayyy..


Kat situ juga ada United Buddy Bear start 8 dec until 15 feb 2012. terdapat kira-kira 140 Buddy Bears yang tingginya 2 meter diwujudkan bagi mewakili negara-negara yang diiktiraf di Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu. 

 
Setiap Buddy Bears menunjukkan mesej keamanan dan direka khas oleh artis negara masing-masing.


echa amik gambar mama nyorok



macam peluk perut papa.. hehe

 banyak sgt teddy bears Echa nak bergambar
setiap bears dia nak pose
mama yg xlarat
aritu ramai giler pengunjung
tapi xjumpe pun bears dari Malaysia..
puas keliling, taye pak guard, dia pun xtau

Kol hubby dia masih di tmpt keje. Nak carik tempat duduk takde, ajak Echa makan. Confirm ada seat. Makan pizza jela. 

 amik set Meal 1 je

Kol 2 ptg hubby sampai amik kami di pavillion terus balik umah. Rindu lak dgn Ayna..


4 comments:

aReLaN said...

xprnh smpi pn pavillion tu.mcm best je.hmmm

~aYu~ said...

aReLaN : sy pun sbb dkt dgn opis tu yg slalu gi sini. kat sini pun ada GSC cinema. kalau agak-agak tmpat lain full, leh la ke sini sbb biasanya still ada tiket lg.

lia said...

mmg puas hati b'gambar nih....

~aYu~ said...

lia : mmg puas sepuasnya.. hehe