♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, December 29, 2011

Balik Kampung Johor I Bertunang I Makan-Makan # Part 4

Sistem HRMIS kat opis ni agak lembap tahap kura-kura. Meh aku sambung lagi citer aku di Johor Bandar Maharani sambil tunggu sistem ni running.

Seawal pagi aku dah check out sbb tak sabar dah balik KL. Malas pulak nak balik hotel baik terus cabut je. Angah ajak makan lunch sekali nak makan nasi beriani, tp kami nak gak balik pagi. Breakfast di Tanjung Emas. Aku order bihun soto.. yummmm... sedap gak layan breakfast kat sini.

Pastu jenjalan kat situ.
 
 Echa suka dapat main dgn kakak dan abang sepupu dia

 
 ada playground utk budak-budak

agak-agak kalau pak ngah kasi lepas je budak ni biar dia turun sendiri ada berani tak?

 paras air sungai sampai nak naik kat tembok ni

hubby dan Echa

dgn anak-anak sedara yg dah besar belaka
macam adik-beradik la pulak.. hehe

 dgn SIL
 fuhh.. angin kuat
26 Disember 2011...
tetiba teringat lak detik mendukacitakan dunia tanggal 26 Disember 2004
tsunami..
kami pun tak lama kat situ.. takuuutttt..


ehem.. ehemm..
amik gambar gedik-gedik bole? 
tak bole tahan nak gelak bila pose camni..

 luv him so muccccchhhh.. muaahhh..
 poster ombak rindu 2 akan datang... huahuahua...
saja wat besar-besar
eksklusif ni u oll je yg terawal dapat tgk ni..

 Echa dgn Kak Shameen

 Ayna suka dapat main benda ni

Lepak situ tak lama sbb makin lama ribut makin mengganas. Terus balik KL je. Angah dan family nak balik petang-petang. Takpela. Dah puas rasanya berjalan-jalan. Rindu dgn umah, bantal, katil sendiri.. Tapi, aku dan hubby lupa sesuatu yang penting.. apakah itu? nanti sambung lagi la.. nak key in sistem sat..


1 comment:

Mama Janet said...

romantik siot gambo berdua tu..Tg Mas banyak mengamit kenangan buat cik mek ni.hahaha