♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, November 1, 2011

Masa Cepat Berlalu


   
Masa cepat je berlalu. Kejap je dah masuk bulan November 2011. Rasa macam baru je buat report kursus untuk tahun lepas. Ni dah kena buat balik utk tahun ni. Rasa macam baru je 28 tahun, tp tahun dpn dah 29 tahun. Rasa macam baru je bersalin, pdhal baby dah nak masuk 8 bulan dah. Rasa macam baru antar mertua gi haji, sedar-sedar dah setahun berlalu. Rasa macam baru sambut birthday Aysha 3 tahun, bln depan nak celebrate birthday dia 4 tahun lak. Rasa baru je sambut raya haji. Ni dah nak raya balik dah. Tp, rasa macam lama je dah tak gi holiday. ha! yg ni mmg terasa betul lamanya.. hehe.. Eeeii.. macam-macam perasaan sekarang. Jiwa kacau~


4 comments:

Kak Kay said...

rasa baru je dapat gaji semalan tak sempat nak ambik, dah nak gaji lagi...hehehe,,

~aYu~ said...

Kak Kay : isshh.. salah tu. rasa macam dah lama sgt gaji ni. bila la nak gaji balik.. huahuahua..

EyDa ZaHeeDa said...

gaji dtg lg dan lg...soping pn dtg lg n lg...haisk..jengah le ke blog sye yer..http://eydazaheeda.blogspot.com.. mak budak bru blajor..kekeke

EyDa ZaHeeDa said...

gaji dtg lg pkej skali ngn soping...wuaaaa...hbis duit