♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, November 11, 2011

Majlis Doa Selamat Jabatan

Tengahari tadi kt opis ada wat majlis doa selamat sempena kejayaan Malaysia mendapat kerusi sebagai jawatankuasa warisan dunia UNESCO dan Ketua Pengarah kami yg dilantik sbg Timbalan Pengerusi Jawatankuasa. Baru balik dr Paris terus ke opis nak celebrate dgn staff..

pulut kuning simbolik utk majlis doa selamat dan kek
jimat duit xyah susah nak lunch kat luar sbb ada nasi tomato

Datin Paduka yg sgt hepi time ni.. dpt berjumpa dgn staff dan bercerita pengalaman beliau di sana


'bunting' ucapan tahniah
masa kt airport dorg pasang ni la..

Seronok dgr pengalaman mereka yg ke sana ni. Berbaloi usaha mereka selama hampir setahun n utk meletakkan malaysia di persada dunia melalui jawatankuasa antarabangsa yg berprestij ni.

p/s : dgn kejayaan ni, ada chance tak yer tak jd tukar Putrajaya? ehehe.. pindah ttp pindah kan..


3 comments:

wahida said...

salam...tengs following my blog...dtg sini nak follow balik...

nice blog!!

Anonymous said...

ni immediately after dato' balik dr Paris kan...akk cuti hri tuh...mlepas mkan free...hihihi

Nur Lavender said...

xpasan plak bunting 2..ahakss..