♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, November 8, 2011

Haji Suboh's BBQ Night

Huhu.. tak hingat puye post title kan.. macam gah sgt je bunyi nya. Malam terjadinya raya itu, family aku wat BBQ. jarang sekali kami wat bbq. so, tahun ni atas permintaan big boss aka abah, kami pun watla bbq ni. 2 minggu puye planning ni dan alhamdulillah sumenya berjalan baik. Malam tu pun tak ujan so aktiviti membakar tersgtla syoknya.

Ni cuma utk family dan besan-besan je.. tak jemput sedara-mara lain pun.



 
 
 budak-budak la yg plg suka sekali
dapat main sama-sama

 dah muak asyik makan nasi je.. malam tu goreng bihun jek
ikutkan Hj Suboh suh wat nasi lemak
tp aku ingkar dan derhaka
aku goreng bihun jek.. hehe..



 best dpt berkumpul adik-beradik camni


 besan Hj Suboh yg dtg cuma belah abg Jai je (hubby Kak Lin)
belah hubby tak dpt dtg sbb ada tetamu

 kami bakar ayam, daging lembu korban, kambing, udang, sosej dan jagung
abah beli kepak dan peha jek dalam 60 ketul.. liciinn...

SIL, Nana

 kakak-kakakku, Kak Lin dan kak Long
risau je Kak Lin tu kot dia bersalin time raya

SIL, kak mas

Dah abis citer raya haji aku ni.. tunggu hubby yg amik lewat arini leh la aku merapu kat sini..

No comments: