♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, November 2, 2011

Bosan Dengan Header Lama

Hahaha.. maafla jika header baru tu terasa gediknya. Tetiba bosan tahap gaban dgn header lama tu dan mood hepi sgt sbb yg hilang dah jumpa balik. Takpela baru 3 kali tukar. Buat pun tak sampai setengah jam. Terus upload. Aku bosan sbb tgk hari-hari. Korang pun peduli apa kan.. Ada korang kesah? Jenguk sini pun ntah sebulan sekali, setahun sekali, tersengaja singgah pun ada.. ehehe..

p/s : eeii.. gedik tul la.. ayu la sangat.. :p

6 comments:

Ayien Azreen said...

ala buatkan la kita header yg cantik jugak... tak pandai la... puas godek2

aNisA aHmAd said...

kena bagi aku ckit royalti sebab create 'ayu lah sangat' tu.. hahaha!

~aYu~ said...

boleh je. guna photoshop xpun kalau tak reti leh guna photoscape. Photoscape mmg senang.

Rahmah Ram Ram said...

assalammualaikum ayu..

bila sengan-senang singgahlah ke rumah saya ye.

Salam kenal.

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/giveaway-2nd-anniversary-by-mamarayyan.html

~aYu~ said...

Anisa Ahmad : tunggu aku dpt cek dr en nuffnang lu.. huahuahua..

~aYu~ said...

Rahmah Ram Ram : dah singgah n dah follow pun.. :) thanks..