♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, November 18, 2011

Benci betul bila kursus....

Lama tak berkursus luar KL ni. Pulak yg kena bermalam. Last aku kursus luar masa BTN tahun 2009 di Kem BTN Maran, Pahang. 4 hari 3 malam tinggalkan Echa. arini berkursus lagi sampai ahad. 3 hari 2 malam. tinggalkan baby Ayna. Taktau la camne.. Dahla malam-malam dia kuat breastfeed.. uwaaa.. aku yg takleh tido kot. benci.. benci.. benci.. nape mesti buat jauh-jauh. Bkn tak penah aku gi kursus perkhidmatan ni. actually, aku ganti bos. xdela dia paksa pegi tp aku pk utk kerjaya aku gak. lgpun still kat selangor. tetiba lain kali kementerian wat jauh-jauh kat terengganu ke.. aku takyah la pegi. dah byk kali join kursus camni tp ok je wat time keje office hour. uihhh.. malam ni ada kelas lagi. kalau takde kelas mmg aku cabut balik. ;( 

1 comment:

Nur Lavender said...

Kalo dpt krsus jauh2,, pass la kt dyh..hehehe..:)