♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, October 9, 2011

Putrajaya? Taknakla..

Disebabkan berita kena pindah ke Putrajaya, opis aku wat lawatan ke bangunan opis Putrajaya. Aku tak join sbb limited 1 cawangan 2 orang jek. Tp, dah byr photograher upahan dah suh amik gambar bebanyak. huhu. Gambar ni aku cilok dr kwn aku, Pn Anisa. Okla.. credit gambar utk Anisa walaupun pakai hp je. Lg cantik kalau pakai camera DSLR Nikon ko tu yg mahal tu.. ehehe.. Thanks yang!

bangunan KPKK di Putrajaya di Presint 4
mmg canggih dan cantik

workstation
banyak tul partition.. sbb apa tau?
ni layout utk HR KPKK yg patutnya pindah sini

 bilik latihan
banyak bilik latihan sini ada 5 bilik
mungkin kalau jadi pindah sini, bilik latihan tak perlu kot byk-byk

 lobi

 utk pegawai Gred 41 ke atas
kalau kat opis skrg, pegawai dalam bilik
tp kalau dah Putrajaya takdela bilik
cuma partition dan ruang luas skit la berbanding dgn Gred 41 ke bawah

ni aku suka..
tray dan tempat alat tulis melekat ok..

Kat sana memangla cantik dan canggih. Tp utk mereka yg tinggal jauh ni mmgla terasa seksanya. Nak kena ulang-alik dgn jemnya lagi. Aduh, aku penah merasainya 3 tahun dulu.. Balik je mmg penat dgn drive saja. Pindah sana? Dok kuarters? Isshh.. dah ada umah sendiri nak dok sana rasa tak boleh kot. Anak pun MIL tolong jaga. Takpe, susahkan diri dulu dgn ulang-alik. Tgk dulu camne, agak-agak dah nak pencen since umur persaraan sampai 60 tahun kan.. time tu pikir-pikirkan.. hehe..

Kalau kena pindah sana mungkin bln November kami dah kena siap kemas barang. Tp, dengarnya banyak nak renovate sbb layout dia tak sesuai utk kami. Mngkin lambat lg la kot. Lgpun ni tak confirm lagi takde surat-menyurat apa pun. Kira kami masih ada masa lagi utk mengharap yg berita ni tak betul sama sekali. Kami masih di KL. Pakat ramai-ramai kita sembahyang hajat moga tak jadi pindah sana. 

Release tension di Pavilion tempat lepak/kedai runcit/tempat makan/tgk wayang/shopping kami kat sini
mesti rindu tempat ni


2 comments:

aiDieNa said...

Taknak jugak... waaawaaawaaaa.. camner nie.. tak der makner naik gaji seciput kalau nak kena cover kos pi balik keje yg jauh.. huhuhu

~aYu~ said...

yela kak pah.. arini dah dpt emel dr pengarah suh isi borg pas keselamatan utk pjbt sana.. waaaa..