♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, October 7, 2011

Putrajaya Lagi?

Lately, langit selalu mendung, gelap dan kemudian hujan. Semendung hati aku dan opismate sume. Hujan renyai  menambahkan hiba dihati. Dengarnya confirm kami akan berpindah ke Putrajaya. Pada mulanya nama Jabatan aku tiada dalam list perpindahan utk ke Putrajaya. Kira still di KL. Tp, ntah camne atas sebab-sebab lain, tetiba KP kami dapat panggilan dari Dato' Menteri utk pindah ke Putrajaya. Tadi lak ada lawatan ke bangunan opis sana. Kira macam confirm je ni. Sgt sedih.. :(

2 comments:

Ayien Azreen said...

adeh letihnye nak kena ulang alik...
bile pindah tuh?

~aYu~ said...

anytime. tp opis sana kena renovate blk sbb layout dia utk jbtn yg suppose pindah sana. mngkin bln 12 kot. malas tul nak ulang-alik blk mcm dulu. :(