♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, October 18, 2011

Kursus Bersiri Konservasi Lagi

Sabtu dan Ahad lepas ada lagi Bengkel Bersiri Konservasi utk kali ke-4 di Restoran Warisan, Jalan Raja, KL. Aku biasala jd urusetia kursus. Kali ni ktorg sbg urusetia gilir-gilir keje. Aku dan Nuril hari Sabtu, Ekin dan Asmah hari Ahad. Aku malas tul nak keje time weekend ni. Time nila la nak spend time dgn family kan.. Luckily, boss sporting dan faham.

Disebabkan ni kursus bersiri, so kira tak byk sgt keje sbb dah biasa buat dr bulan 6 lagi. Peserta dalam Jabatan dan luar Jabatan yg terdiri dari profesor, jurutera, arkitek dan kontraktor. Tp, urusetia kena stay smpai abis. Takleh ke mana-mana. So, mmg boring la..


time dalam bilik kursus
sume tekun je dgr
pastu biler ptg dah ngantuk

Nuril dan Adli
ktorg bertiga je urusetia aritu

 teman gosip dan penghibur time boring-boring ni
posing la abiskan masa
 
 abg iruwan driver TKP dan Adli

 sebab boring minah ni wat aktiviti dia sendiri
 cer teka dia wat apa tu? tekun je..

 Nuril sdg merenung masa depan
memikir nasib akan datang
hehehe
Nuril sedey terpaksa lupakan aktiviti sosial sbb nak jd urusetia.. huhu
terpaksa la sbb nak calim cuti ganti 


nila keje Nuril @mak budak ni
conteng-conteng kuku
dah macam budak-budak lak..
dulu suka wat macam ni gak.. skrg turn wat kat Echa lak.. hehe

 aritu ada event cycling kat Dataran Merdeka
jalan jem sbb byk jalan tutup

 gedik tul.. hehe

Kawteam dgn penceramah mntak abis awal sbb nak follow hubby ada games bola kol 6 ptg kat Damansara. Penceramah lak sporting. Ngam-ngam 4.30 ptg dah abis.. huhu..

So, nxt month 19 & 20 November last utk kursus ni. Time tu la nanti ada majlis penutup dan penyampai sijil.