♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 31, 2011

Karnival BEST, Buat Elok Saja Tau!

Sabtu lepas ke Putrajaya jalan-jalan tgk pejabat baru. Saja nak buang masa ke Putrajaya, Ada pulak Karnival BEST anjuran JAKIM di Presint 2, Putrajaya. Tak ramai orang time tu mungkin dh petang kot. Ingat dah nak tutup Tp, mungkin malam lagi meriah sbb ada konsert.


 
Ada Magic Show

 jualan baju dan tudung


mama dan Ayna

 Echa borong komik Upin Ipin

hubby jual belon ke.. ehehe

 ada konsert malam tu start jam 9 malam
ada ramai artis
tp tak kuasa nak tunggu
kejap je kat situ dalam sejam
cepat-cepat balik umah nak tgk final bola la NS vs Terengganu




4 comments:

izzah said...

karnival JAKIM pn ada konsert jgk ker..cnfius...

~aYu~ said...

ada konsert lagu Islamiah jela.. ehehe.. tak silap masa pengumuman, malam tu ada Fahrin Ahmad pastu sape ntah lagi. lupa.

Fila Lane said...

tp tak ramai yg datang kan... lagipun clash dengan event kami... MICCOS....

~aYu~ said...

Fila Lane : time pegi tu xramai org sbb dah nk maghrib. tp rasanya mmg tak ramai pun yg dtg. oo.. yg event run hunter tu ke?