♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 3, 2011

Hari Terbuka Jabatan & Majlis Jasamu Dikenang - Part 1

Sabtu lepas Jabatan aku wat Hari Terbuka Jabatan & Majlis Jasamu Dikenang sekali dgn Jamuan Raya walaupun raya dah abis. First time wat majlis camni. Patutnya nak wat minggu lepas tp KP ktorg di Paris. Yg bestnya kali ni sbb wat ari Sabtu so leh bwk family. Lehla kenal-kenal dgn family memasing.

Memula hubby cakap just nak antar sbb dia keje. So, aku bwk si kakak Echa jela. Baby Ayna mmg nak tinggal kt umah MIL sbb susah hubby takde. Tp, last minute hubby nak join lak. Aku mmg tak prepare brg utk baby Ayna lgpun dia demam, so tinggal jela. 

Start kol 12.00 tgh. Kat bangunan under Jabatan aku di Kelab Sultan Suleiman, Kg Baru. Tp ktorg smpai sana kol 1 ptg.

Sampai jek kena daftar nama dulu utk cabutan bertuah. Baca selawat dulu moga-moga dapatla kan..

on the way ke sana

Echa takut dgn badut. 
Sbb takut takdela belon utk dia.
Susah tul. Dkt pun xnak

 echa dan papa
anak papa dia ni

Menu aritu beriani, laksa, bihun sup, cendol dan icecream
Ada kambing golek dan sate

ada Magic Show

SURPRISE!!
celebrate birthday our KP, Datin Paduka Prof (EM) Zuraina Majid
bergambar reramai
Ada pertamdingan menyumpit
ramai gak yg join

 opismate, Jaja dgn Negina yg cute sesgt
inila budak yg mama dia slalu citer tu
geram..

first time jumpa Dania yg senyum jek..

mama dan Echa

KP kami yg sentiasa senyum dan baik hati

ada acara karaoke
ingat nak karaoke tp sibuk nak kejar acara mewarna lak..
 ehehe.. alasan je kan

Acara utk kanak-kanak
rebut gula-gula
tp, Echa mmg tak suke berebut, so terpaksa mama dia yg turun padang collect gula-gula
wat muka tak malu je menonggeng janji anak dapat gula-gula.. ishhh..
huhuhu

dgn opismate yg kamceng, Shuea

Pas makan, tunggu utk acara mewarna pulak.. Sambung nanti la.

No comments: