♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, October 4, 2011

Dapat Keje Baru?

Bosan kan asyik wat keje yg sama jek. Bestnya sbb dah expert la dgn keje tu. Tp, makin lama makin mencabar lak sbb apa tau? Macam aku, dah dkt 4 tahun handle latihan/kursus, exam dan laporan prestasi staf. Kalau dtg kursus yg bukan-bukan, kos pun mahal, staf lak nak pegi tp takde budget, tula yg plg tak best nak handle. Kena marah, kena pujuk rayu (macam aku lak yg nak pegi kursus tu), wat LO (aku suka ni) dll... Pikirkan tu rasa bosan jek. Tp, bila ada kursus mmg bz, bila takde mmg free.. Tu yg best. So, ada masa aku berblog.. haha..

Alkisahnya, Cawangan aku nak wat re-org. Memasing akan wat keje baru. Asyik wat keje sama bosan lak. So, our boss bg chance sume tukar-tukar keje. Bertuah dpt bos camni kan. Prihatin dgn staf @ kuli ni. Kalau kat Jabatan lain, sampai tegang urat asyik wat benda yg sama bertahun-tahun. Nak tukar pun byk prosedurnya.  So, mungkin dapat wat benda baru lak. ehehe.. saspen lak sbb nak kena belajar lagi. Tp, tak confirm lg sbb tak ada memo lg. 


No comments: