♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, October 12, 2011

Dapat Bunga

Yeay.. Dapat hadiah bunga dari GreenApple. Blog GreenApple mencecah 1000 follower and aku yg ke-1000. Wow.. tak dapat aku nak lawan. Tak pikir apa pun bila klik kat button Followers tu. Aku follow sbb blog dia yg berinfomasi dan cantik. Sebagai penghargaan dia bagi bunga ni. Bunga di alam maya tp terbau keharumannya.. ehehe..

dapat bunga kat sini pun jadila.. ehehe..
thanks GreenApple
GreenApple amat menghargai sume followernya
dan korang pun bole follow blog dia, mana tau dpt jd follower ke-2000 dpt hadiah lagi..
moga makin bertambah follower GreenApple cecah 5000 ok..

dgn bangganya wajah aku tu.. haha.. 

2 comments:

Ezad Skytech said...

hee..lucky no 1000 tu...:)
dapat bunga pulak tu...hee~

Mama Afifi said...

salam, thanks sudi singgah blog saya,...saya follow sini balik tau