♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 17, 2011

Bowlingla Apalagi

Jumaat aku MC. tp still gak gi opis sbb nak setelkan keje utk kursus Sabtu dan Ahad. And plg penting time rehat lama tu nak main bowling sebenarnya.. kesian kt kwn tersayang. planning baik puye kang aku takde dorg lak kena cancelkan.. so, demi korang aku gagahkan diri utk datang.. huhu..

Kami main di Flamingo, Ampang. Lama giler aku tak main bowling ni. Dah dkt 2 tahun kot tak main. Ada kenangan dgn bowling ni.. ehehe... kenal hubby kt bowling. Hubby mmg suka main bowling siap ada set bowling lagi. Hubby ada belikan aku bola dan kasut tp dah bini dia ni 'terer' benor kan.. so terperap jela dlm beg bwh tangga umah.. huhu.

Sebelum tu, isi perut dulu penambah tenaga..  

 muka orang sakit
shuea dan aku
shuea MC khamis, aku MC jumaat

 
 muka kelaparan

ok.. start the game.. jam kol 1.45 ptg.. ada setengah jam utk main. main 1 frame jela. memasing bwk seluar..

 

 
muka Anisa yg brutal
cayala!!
 muka confident jek..
Ayu lah sgt!
sbb korg ltk nama tu macam terkena badi dgn aku tau
 so, bola tu mmg ayu je ke longkang.. haha

 yes!! longkang!!
 takleh terima terpaksa ditenangkan
baik aku shopping je kat Ampang Point...

 
yeeaayy.. terer la kak mona ni


 budak yg sakit
 
 awak kena sengetkan sikit badan tu, tangan lurus.. fokusss..
hehe.. bagai ketam mengajar anaknya berjalan lurus..

 amboi, Nuril ni.. macam tournament lak aku rasa

 abis daa..
kejap sgt main.. nak cpt so terpaksa la suma kena bergerak pantas

 juara, naib juara dan tempat ketiga

 yg kecundang.. kira okla kan orang sakit..
takpe, aku kalau 1st frame mmg lambat skit.. bile 2nd frame baru markah 150 ke atas..
waahh.. riak sungguh!

tergesa-gesa dorg balik opis
aku? dah MC takde maknanya aku ikut dorg ke opis
tunggu hubby amik la jenjalan dgn hubby lak.. huhu.

5 comments:

Mama Janet said...

brapa kali bola masuk longkang

Anonymous said...

haha muke aku ngan nuril muke kelaparan...

~aYu~ said...

Mama Janet : Uihh.. tak terkira byknya ke longkang.. heee..
Anonymous : lapar pun tp makan sikit jek..

Mama Miraki said...

kalau boleh main bowling..maknanya SIHAT dan BOLEH BUAT KERJA..so tak de maknnya MC tu..hehe..bestnya orang gomen eh...lunch hour boleh gi main bowling tu....KOMPOM masuk opis lambat tu...kan..kan..kan...hehehe

aiDieNa said...

Wehhh.. sumer pakai suar.. jeans lagi.. wahhh.. betik sungguh! Nama masing² tak bleh blah.. ehehehe