♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 24, 2011

Bila Awek Ayu Berfutsal

Salam... nak citer pengalaman pertama kalinya aku bermain futsal. Dah lama nk main tp xde geng. So, now dpt geng yg best dan slalu ada aktiviti. Mnggu sebelum tu berbowling, minggu lepas berfutsal, minggu ni? tak tau lg..

Pas abis keje jam 5 ptg terus pecut ke Ampang SportPlanet sbb booking kol 6 - 7 ptg. Ikutkan ktorg cuma ada 7 orang je so mntak akak opis ajak geng-geng dia.

ni muka mau main futsal ke?
jgn ingat wa ayu gemalai wa xleh sepak bola tau

Nuril ni gelak je
nak main bola ke nak gi shopping ni?

Shuea siap angkut kamera DSLR dia lg..
org sibuk kejar bola, dia sibuk kejar kamera dia

orang harapan : Zura (striker), Mona (tengah) dan Anisa (striker)
posing dulu



 
 while waiting another team arrives kite wat stretching dulu
bagi otot-otot ni longgar skit

alamak, coach dh datang
ni yg wa lg saspen ni
hubby la yg grooming wa
pakai baju ni, pakai seluar tu
tp, seluar yg hubby suh pakai tu wa tukar


tepi.. tepi.. wa nak bolos gawang itu..
buruk bebenor.. huhu..
nyesal bile ikut hubby tak tgk cara dorg main
mmg ktorg xtau rules 
sepak pun ke laut.. ahahaha..


abis da main
first time main dgn team yg dah biasa main kat tournament
so, mmg we all langgar rules betul
ingat nak main suka-suka hati je
dah jd main friendly lak

best.. best
next time main lagi yer..

Echa jd cheergirl mama

so, our next plan apa yer? hmmm...


3 comments:

Kak Kay said...

Ayu cik lah nak join main futsal boleh tak, kaki rasa dah gatal nak sepak bola...[ sepak bola ke sepak orang] hehehe....

SumeSakan said...

wahh bestnya depa...da lama x aktif gini...nak jugakkk

~aYu~ said...

Kak Kay : jomla nanti nk main lg.
Sume Sakan : jom2 kite jumpe kat Ampang Sport Planet nak.. :)