♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, September 9, 2011

Suka-Suka Join Tak Sangka Menang #GA : Aku Beli Ke Tak

Suka tau singgah terjah dan komen blog org. Dalam suka-suka tu tak sangka lak menang #Giveaway dari Oli-Go dalam segmen #GA Aku Beli Ke Tak . Thanks yer sbb memilih aku sbg 5 orang pemenang bertuah.
Dalam segmen Oli-Go ni, dia bercerita ttg dia dipromote oleh ejen insurans. Puyela pjg lebar dia berciter dan aku baca dgn penuh penghayatan. hehe.. dia suh teka dia beli ke tak insurans tu. Aku jawab dia beli. Tak sangka menang pulak.

Pemenang dipilih berdasarkan kepada yang bagi jawapan tepat dan terawal. Rezeki raya aku la. 

1. GOLDEN ROSE
2. INTAN BERLIAN
3. AYU
4. KIMICNOL
5. ZULFATTAH
6. CIK REEN

Oli-Go suh bg alamat utk bagi hadiah dan aku pun dah emel kat dia. Tak sampai lagi hadiahnya sbb rupa-rupanya dia terlibat dgn kemalangan. Ini dia maklumkan kat blog dia (copy & paste dari blog dia):

sini saya ingin memberitahu satu berita PENTING especially pada blogger-blogger yang masuk contest n jadi PEMENANG GA AKU BELI KE TAK??...hadiah yang dijanjikan untuk para pemenang terpaksa di postpone kan sebab penulis blog ini iaitu OLIGO telah terlibat dalam KEMALANGAN JALAN RAYA mase malam raye...so die da amanahkan saya untuk inform u all semua tentang hadiah tersebut tak dpt dipos sekarang...keadaan nye teruk ckit sebab kne langgar lari..jadi tak dapat nak klua mane2..keadaan die skrg mayb stabil ckit...same-same la kite doakan agar OLIGO cepat sembuh...AMIN...HARAP MAKLUM...


* moga dia cepat sembuh dan kembali berblogger seperti biasa. Hadiah tu tak penting takyah bagi pun takpe. Asalkan dia cepat sembuh.
 
 


No comments: