♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, September 13, 2011

Open House Ktorg - Part 3

Banyak gambar tu yg kena wat Part 3.

Ni belah malamnya pulak. Pas sume dah balik skrg turn kawan² hubby dan jiran² yg tak dtg lagi. Hubby kata jemput dalam kawan dia 10 orang jek. Tp, yg dtg nak dkt 20 org. Sampai abis licin makanan. Sbb sambal tumis masih banyak, tgh kalut makanan abis, cepat-cepat aku tanak nasi 4 cawan lagi. Kesian ada yg dapat makan, ada yg tak makan. Mana yg tak dapat makan, dorg sanggup tnggu setengah jam. Kira untungla dapat makan panas-panas berasap lagi.

hubby dan Badan 
kwn hubby dr kecik dan peneman hubby time ktorg memula kuar dating 

 Echa dan anak Badan, si Umar yg aktif giler
first time jmpe dorg dah rapat

jiran rapat, Kak Zie dan Kak Mas

 kol 8.30 malam sorg² member hubby dtg

 Abg Ikhram dan tunang, Siti

Nana wife adik tolong basuh pinggan
dorg dtg tghari dan balik awal. Malam tu dorg dtg balik nak makan
thanks Nana tlg basuhkan pinggan mangkuk.. thanks sesgt
 
 
ini budak kecik, Ayna yg tak tido langsung dr ptg
turun naik tangga aku ke bilik tp still taknak tido
kol 9.30 malam baru dia tido 
dan aku pun tertido gak
jam 12.00 malam hubby masuk bilik dan aku terjaga kejap
taye dia kol bape dorg blk
dia cakap kol 11 malam
pastu aku sambung tido balik sbb penat sgt
esoknya Isnin keje masuk lmbt sbb pikirkan bekas-bekas yg kena basuh
tgk-tgk dah clear sume hubby dah basuhkan
thanks abang!!
 
Abis dah citer. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar walaupun ada tetamu yg tak dpt makan dan takleh nak tnggu nasi masak sbb nak kena beraya umah lain pula.

No comments: