♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling!! ♥

Thursday, September 22, 2011

Nak Tau Harga Blog


Nak share satu benda ni BIZinformation

Sesaja la gatal tangan ni nak cuba nasib. Suka try benda-benda baru ni (bagi aku baru la sbb aku xtau pun benda ni sebelum ni). Bestnya kita boleh tahu value blog kita sekarang. Harga dia bape. Kira kalau jual agak-agak ada untung tak? Ada yang sampai ratus-ratus ribu atau juta-juta. Tu memang website yg besar-besar dan terkenal dah. Boleh beli umah banglo tuh.. huhu.. 


Macam aku harganya cuma RM2965.20 je. Okla tu sebab baru jek masuk dunia berblogging ni.. Cukup-cukup untuk beli hp atau laptop jek.. hahaha.. cuba try korg puye pulak..

sumber : PetuaPakar


1 comment:

Ayien Azreen said...

walaupun blog saya bersawang... tp value nye....
RM9051.61
gadai bleh?