♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, September 5, 2011

Cer Citer Raya @ Johor - Part 2

Masih lagi citer di hari raya pertama. Selepas sesi posing-memposing, sesi duit raya lak. Yeay.. part ni yg best ni.
 sempat pose lagi

 sepupu hubby puye wife, Miza dan Mikael
penang mari...

 klik.. klik.. 
puas bergambar di bawah, amik gambar kat atas umah lak
sebelum acara duit raya

Tradisi di sana
tukang bg duit raya duduk di kerusi
Sume kena beratur.. huhu..
Dimulakan yg plg veteran/senior.. hehe.. mak long
 
Beratur skali utk kaut duit raya
kalau kategori 'open' iaitu yg dah kawin, dah keje dapat gak duit raya
saja happy²

 Penat nak collect utk 4 orang skali ni
ehh.. tak cukup satu utk Ayna
kena mintak gak ni. hehe..

 fuhh.. berpeluh² dah time ni..
si kecik pun dah meragam. 
rileks dulu.
mintak hubby tlg amikkan

dah abis giliran mak sedara
turn anak-anak sedara pulak (sepupu² hubby)

 kak iparku, Ayin
ktorg puye lain sampul kan..

 turn hubby pulak
steady la hubby

 mak-mak sedara yg sporting pun beratur
bestkan.. happening giler..

 berpeluh hubby kena serbu
ha.. yg duduk sebelah tu ngelat taknak beratur..

 tak dilupa duit raya utk mak kerana jasa mak membesarkan anak² 
sampai 'besar' hubby dah
dan skrg menjaga anak² kami pula

 bersama cik Som
baby Ayna dah ngantuk..dia pun penat gak asyik didukung je..


3 comments:

Mama Janet said...

bestnya semua blog mesti ada terselit wajahku...

~aYu~ said...

harusla.. muka cik mek photogenic kan..

Mama Miraki said...

sadis tu lah gambar raya ku abgi duti raya...huhuhuuh ni sabotaj ni..ambik gambar dari angle tu....