♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, August 24, 2011

Tak Abis Shopping Lagi

Tadi sempat gak ke SOGO time rehat. Last minute puye plan. Pas ke bank, terus tahan teksi nak ke SOGO. Ramai gak orang. Di Ground Floor ada wat giler² sale barang² handbag dan kasut. Tp, tak sanggup aku nak menyelit. 

Kalau ke sini mesti la ke Level 5 Children Department. Sebab masa suntuk ada sejam je utk shopping, so kelam kabut gak la nak pilih baju. Nak carik gaun utk baby Eyna, tp takde yg menarik lak. Kalau ada pun puyela mahal. Tak berbaloi rasanya nak beli. Pakai pun kejap jek.

Dapat 3 pasang baju Echa, turun ke Tingkat 3 lak (Men Department) nak beli baju hubby. Masa SOGO Member Card mmg tak dapat nak sambar baju utk hubby. Turun jek tgk ada ramai yg berkumpul kat satu tempat ni brand Valentino. 80% diskaun. Ha.. yg ni aku nak menyelit. Aku tak kira.. Dah baju laki, yg berebut pun ramai laki la. Tak tahan tu salesman dan salesgirl pun siap baling² baju dari kotak. Biler baling tu sume pakat berebut. Dapat sambar 3 baju saiz hubby. Tp, dah reject 2 amik 1 je.. huhu..

 
 tgk tu macam semut kerumun gula kan..
nasib baik aku cabut awal sbb pastu makin ramai

Kalau kuar time keje cepat je masa ni. Dah kol 1.50 ptg.. Tak suka tau. Balik opis naik teksi gak. Still tak puas hati sbb tak dapat beli lagi apa yg aku nak. Sok nak sambung shopping lagi.


No comments: