♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, August 1, 2011

Santai di Marriot Putrajaya

Ke mana korang last day sebelum berpuasa semalam? Hubby keje so terpaksala bermanja dengan kakak dan abang ipar. Last minute nak follow dorang ke Marriot Putrajaya. Kakakku, Kak Lin ada keje kat sini Sabtu dan Ahad. Keje apa tak tau pulak malas nak taye banyak-banyak. Tapi, sejak beberapa bulan ni dia kerap kena bekerja kat sana. Ada event la camtu. Dah banyak kali dia ajak pegi mandi kat swimming pool sini. So, kali ni nak join la. Dia tido sana, jadi yang amik aku kat umah adalah abg ipar, abg Jai. anak-anak Kak Lin dan emak.

Sampai sana kol 11.30 pagi, anak-anak terus berendam kat swimming pool sana.

gaya puteri sulungku, Echa yg terer swimming
cetek dia berani la.. haha..

uuiihh.. baby Ayna pun wat kuak lentang gak..

anak dara Kak Lin, Yaya

anak bujang Kak Lin, Adam

bestnya dapat urut-urut badan

 me with mak tersayang
mak jd peneman di saat suka dan duka

 Kak Lin dan baby Ayna
 

Lunch skali kat sana sebab Kak Lin kata ramai yang tak dtg, so bolehla kitorg menyibuk.. hehe..

sume wat peace!!

Makan kejap je dorang ke Kiddies World. Puyela besar tempat mainan kanak-kanak kat sini.
baby Ayna yg tak tido langsung dari pagi

 arrgghh.. bestnya dapat baring


Puas dorg main kat tempat yang besar ni. Ada pulak baju sarung bentuk binatang yang comel-comel digantung kat hanger. Kalau kat shopping mall, amik gambar dengan pakai baju camni kena bayarkan. Tengok model kecik ni ni posing dalam Segmen : Mengenal Haiwan..

Echa dengan baju Rabbit

Si Itik, Sang Harimau dan Sang Buaya

tgkla tu Echa sang Buaya
Echa yang paling excited tukar baju

 pastu dia tukar baju lagi..
mama taktau la haiwan apa ni Echa..

Kak Lin dengan Yaya

 siap ada tempat main games, ada mini cinema dan mini library


Kol 3 petang, gerak balik. Hubby dah sampai umah. Terima kasih yer Kak Lin sebab tak lupa adikmu yang cute ni. Ada lagi camni, ktorg datang lagi kali ni nak bilik hotel tau.. haha..



 

No comments: