♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, August 18, 2011

$$$$$ Raya

Settle dah tukar duit raya. Alang² ke Ambank urusan kete baru comeyku, terus tukar duit skali. Lega dah tukar. Mcm tahun lepas, last minute baru nak tukar tu pun kena pegi byk bank sbb ada yg dah kehabisan duit.  

Kena isi borang dulu tulis nak tukar bape keping. Untuk duit RM1 limited 200 keping untuk sorg. huhu.. nasibla aku tak sampai pun 200 keping. Tak ramai orang pun, tapi still kena beratur. 

Kat dpn aku, ada 4 orang. Tgk dorg dpt duit je. Takde pun dpt sampul raya. Takkan dah abis lak. Tak syokla.
Sampai turn aku, bagi borang, sambil kakak tu kira duit, aku taye "ada sampul tak kak?". Kakak tu angguk maknanya ada la tu. Dia bagi duit dan amik sampul raya kat dalam laci. Ooo.. sorok eeaa..  

gambar angpau je..
 gambar duit sume orang tau duit RM camne kan..


2 comments:

Ayien Azreen said...

utk abg long n kak long, takyah buh dalam sampul pun xpe... janji ade duitnyer... ngeee~

~aYu~ said...

huhu.. mesti ada puye..