♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, August 19, 2011

Mood Raya Di Hari Jumaat

Kat opis arini sibuk mendecorate opis utk raya. Anyam² ketupat, gantung² ketupat. Sgt meriah dgn gelak tawa sambil masing² bg idea nak letak kat mana, gantung kat mana..

 ketupat yg dianyam
cantik kan colourful lagi..
tp aku tak pandai anyam ketupat, aku tlg sibuk jek..

 Nisa, P.A. KP sedang gantung ketupat
bkn main xcited lagi dia yer..

 Tahun ni skali dgn Hari Kebangsaan
meriah opis dgn gantung-gantungan camni
semangat raya dan semangat nk MERDEKA..


2 comments:

Ayien Azreen said...

opis i xde pun camtuh... nak pasang lagu raya pun boss dah jeling... cam haram jew

~aYu~ said...

ramai chinese kot tu yg dorg xsporting. geram dgn dorg yg chinese ni, dhla dpt blk awal pastu trn lif nak cepat je dan bwk kete laju-laju mcm dia lak nk berbuke.
kt opis, klu sorg psg lagu raya. kena psg kuat-kuat sume nk dgr.