♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, August 1, 2011

Hari Pertama Puasa

First sekali selamat berpuasa kepada sume umat Islam. Syukur alhamdulillah dapat merasai nikmat Ramadhan bersama keluarga sekali lagi. 

Pagi td sahur nasi goreng je. Alarm jam hp kol 4.30 pg. Tp, sebelum alarm bunyi, baby Ayna yang bunyi dulu. Terus bangun..

Masak dalam keadaan yang kelam kabut sebab dia taknak tido balik. Nyusu pun tak nak. Rasa esok kena bangun awal lagi baru leh masak macam-macam. hehe..

 nasi goreng sempoi
alamak.. wat entry pasal makanan tergoda la pulak.. huhu

dia pun sibuk nak sahur gak
 sampai aku gi keje mata dia masih bulat lagi

Nak berbuka apa yer arini? Baru-baru start pose ni nak ke Pasar Ramadhan pun malas sebab time ni memasing baru nak test market. Makanan sure tak sedap lagi. Mesti ada yang kurang.. manisla.. tawarla.. Tunggu seminggu dah pose baru leh gi pasar Ramadhan ni. Time tu baru best..



4 comments:

oli-go said...

salam ramadhan...dh folow akak..sedap resipi bersahur..hehehhehe

Farah Alyaa said...

dah follow balik....comelnyee baby..mcm anak cina...

~aYu~ said...

oli-go : salam. terima kasih.. hehe...
Farah Alyaa : mata sepet. tq2..

Marina said...

cute nyer baby...marina dah follow..thanks for singgah :-)