♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, July 25, 2011

Football Match @ Garden International School

Kecewa betul tgk football match Singapore vs Malaysia (Pusingan 2) kelayakan Piala  Dunia 2014 malam Sabtu lepas. Harap 28hb ni Malaysia . dapat buat yang terbaik. Malaysia menang.. (ada hati nak ajak hubby gi stadium ni..)
Tapi bukan nak citer pasal tu pun.. Ni nak citer pasal football match hubby.. hehe..

Semalam ikut hubby lawan bola di Garden International School., Mont Kiara. Lama dah tak follow hubby sejak ada baby ni. Kalau tak saban minggu, muka ni dgn puteriku Echa gak yang ada jadi 'cheer girls' untuk hubby.

Last minute sebenarnya ikut. Malas nak ikut sebab risau nak bawak baby kecik ni. Risau dia meragam je. Tapi sebab hubby kata tempat tu terang-benderang dan ramai orang so ikut gakla. Alhamdulillah, memang baby Ayna tak meragam pun. Dia lagi syok sbb mama dia akan dukung dia je pastu dia ngantuk dan tido. Kakaknya Echa memang seronok dapat ikut papa dia main bola.

Sampai sana jam 8 malam. Terus start game. Lawan dgn team mana ntah tapi rasanya student kot sebab kat luar siap ada driver memasing yg menunggu.

Padang bola yang terang dan luas
rumput pun cantik..

malam tu pun takdela panas..
sejuk je..
 
hubby yg jadi goalkeeper..
go papa go..
Echa yg hepi sbb jenjalan
yela cuti Sabtu Ahad ni siang mama dan papa sibuk keje
time malam jela leh bwk dia jenjalan

kol 10 malam dah habis..
team hubby menang 3-2..
baby Ayna pun bangun dah time ni

 Echa with papa..
anak papa betul dia ni.. 
 Minggu depan last games sebelum cuti Ramadhan..
taktau lagi nak ikut ke tak.. 

5 comments:

~Queen Q~ said...

tq 4 visiting me :).. hubby akak suke sports ea..

Ayu said...

~Queen Q~ : Thanks ziarah blog akak yg tak seberapa ni.. hehe.. dia suka badminton & football je..

~Queen Q~ said...

oh.. akak suke sport ape? q kan, teringin nak bersukan.. tapi malas! hehehe.. hajat dihati nak join marathon :)

si cantik sally said...

hai best nye..

anyway lagi best kalo terjah sini khas tuk awk...follow bck sini laaa..plak

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/07/followers-meningkatkomen-melekatterima.html

Ayu said...

~Queen Q~ : akak suka bowling.. wah.. marathon ke? penat tu..
si cantik sally : tq yer.. huhu..