♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, July 6, 2011

Kursus Adobe Photoshop & Illustrator

Kursus lagi.. Mmg seronok lagi-lagi kalau kursus wat di area KL sahaja.  Aku handle sorg pun xpe. Kalau jauh, tak sanggup rasanya nak tinggalkan baby yg masih breastfeed. Selagi boleh excuse, mmg nak excuse. 

Semangat membara mengenangkan ini kursus yg last aku manage sebelum bertukar ke Unit Aset, Cawangan Pentadbiran. Macam-macam hal sebenarnya pasal isu pertukaran ni. Sebelum ni nama org tu la, org ni la. Tak nak org tula. Ntah apa2. Aku tak kisah mana2 pun janji keje tersusun. Cuma wat keje yang mmg keje sendiri. Taknak campur aduk macam skrg. Susah sebenarnya nak terima tapi pikir balik, keje sekarang ni terlalu banyak sampai tak termampu. Mujur ada kawan2 yang baik. Kat tempat baru nanti taktau la camne. Taknakla citer pasal ni. Sedih, hepi, geram sume bercampur baur.

Kursus Adobe Photoshop dan Illlustrator. Sehari gak. Ikutkan mmg takkan pandai kalau takat 1 ari je. Leh blajar basic je. Tp, dah tu je yg diluluskan. Puyela ramai yg mohon tapi terhad pada 20 orang sbb makmal komputer Jabatan Muzium Malaysia cukup untuk 20 orang je.

Macam biasa aku kena sampai awal. Kol 7.45 pagi dah sampai. Mintak hubby antarkan. Nak tampal signage, nak on PC.  Start kol 8.30 pg.  

sesi memperkenalkan diri..
nak berkenalan lak cikgu Zakwan ni..

 
  sume bersemangat belajar edit picture
  sesi pagi belajar Adobe Photoshop
Nak join gak kursus ni sbb nak refresh balik masa study dulu. Lupa beb..
Takat edit gambar sikit2 tu leh la.. 

 weee.. makan free lagi..

 
     tak paham cepat jek ktorg panggil cikgu

    wtth best fren..

   sesi petang belajar Adobe Illustrator..
ni yg best..
 
cikgu bg latihan kena wat..
nampak senang jek.. tp bile wat lambat gak sbb tak mahir lagi.

3 comments:

Karukord Jagau's said...

bila lagi ada krusus ni ye..?

Aimandde said...

Salam Kursus ni kat mane dan bila lagi ada kursus Illustrator nie? terimakasih

Aimandde said...

salam, bila ada kursus illustrator nie lagi hujung bulan ke atau awal bulan depan ke dan kat mane. terimakasih