♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, July 28, 2011

Kibar Bendera @ KL Sentral

Semalam, Majlis Pelancaran Jalur Gemilang 2011 diadakan di KL Sentral dianjurkan oleh Kem. Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan. Semua Jabatan dan Agensi dibawahnya wajib pegi.

Ikutkan malasnya nak pegi sebab taula kalau nak ke sana sure jem. Takde pengangkutan Jabatan pulak disediakan.

Majlis start kol 3 ptg. Tp, kol 2.30 ptg ktorg masih kat opis lagi. Sekali bos arahkan sume wajib pegi. Adooii.. terkial-kial sume nak ke sana. Parking kete kat Ampang Park then naik tren. Naik tren? giler lama aku tak naik tren. Nak dkt 2 tahun kot tak naik tren. Tp, nasib ada geng, gosip-gosip dah sampai KL Sentral.. huhu.. Sampai sana kol 3.30 ptg.

  time ni ramai kat luar kat tmpt teksi tu
sambil PM edar bendera kat pemandu teksi, sambil tu kena kibar bendera

 sampai majlis dah lama start rupanya..
tak dapat goodies bag dan bendera pun..
tgk pun dr jauh je

dapat tgk dari skrin besar ni
jadila.. janji datang kan.. tunjuk muka je.. ahaks..

 abis dah..
kol 4.00 ptg dah abis
yeayy.. bole balik awal.. 
ehehe..

2 comments:

Nurasyiqin said...

hai kak ayu..salam kenal..=D..pg sana tak dpt goodies tp dapat balik awal..hehe..cikin polo kak ayu yer??

Nurasyiqin said...

hehe..harap2 design tu kekal lama..=D..cikin baru hbs belajar n sekarang nih tunggu panggilan dari kkm..=)