♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, June 14, 2011

Kembali Bekerja

Hari ni (16.4.2011) dah start keje setelah 3 bulan makan gaji buta. Perasaan? Best dan xbest. Best sebab dapat jumpa kengkawan.. langkah panjang la skit biler dh keje ni.. huhu.. pagi2 gosip 3 bln puye citer. Mcm bdk baru je rasa.

Yg tak bestnya sbb jumpa org yg tak best. Yg tak suka.. keje pun berlambak. Ingatkan ada la yang dah settle, tapi nak tunggu mak jugak..

Awal giler bangun kol 5.30 pg. Jantung ni berdag.. dig.. dug dah.. debar giler. Sedihnya nak tinggalkan baby. Pagi td nak antar ke umah mertua, dia terjaga. Tersenyum dia ingat nak berjalan sebab tgk mama dia pakai tudung kot... rindunya kt baby dan kakak dia.
 
amik mood utk start bekerja..
baju merah utk semangat membara (yela sgt.. huhu)

keje yg menunggu.. ada lg 2 fail..
nak kena check satu2 and kena key in kt sistem..
bkn takat tampal poster yer (bak kata makcik2 ku)

Nasib la datang arini. Dah kena attend meeting. terus pening kepala.. nak kena berucap lak.. asyik tgk jam bile la kol 5 ptg. Tak sabar nak blk jumpe buah hati..

3 comments:

Mama Janet said...

betul ler..cik mek ingat keja ko tampal poster "kunjungilah pesta air sg melaka " ke apa ataupun lawatler muzium negara.hahaha

Ayu said...

tampal poster, buang poster, koyak poster.. byk keje tu cik mek.. hahaha..

Kak Kay said...

Ayu, tampal poster ke koyak ke, keja tu si Echa pun pandai buat....