♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, June 20, 2011

Celebrate Father's Day

19 Jun 2011.. Hari Bapa. Taktau nak celebrate kat mana. Hubby ada games bola sepak petang tu. Jadi tak kemana la. So, celebrate makan-makan jela. Taye hubby, dia kata tak kisah pun makan apa. Dalam kete, aku taye si kakak, Echa..

Aku : Echa nak makan apa? Chicken chop ke pizza?
Echa : Echa nak makan KFC.. nak ayam..
Aku : Echa.. arini hari apa?
Echa : Happy birthday papa (lagu happy birthday)
Papa : Ehh.. bukanla.. hari ni hari bapa..
Echa : OOoo.. selamat hari papa.. (pandai lak budak ni)

Kami pun gi KFC Wangsa Maju. Ramainya orang malam tu..

Echa yang hepi malam tu leh jalan-jalan.. 
tak sabar la tu nak main playground kat luar

set KFC..
Baby pun tak tido.. nak celebrate skali..

 Minum mama..

  Anak papa.. Echa sayannnnnngggg papa..

Selamat Hari Bapa to hubby.. Terima kasih kerana menjadi papa yang bertanggungjawab dan penyayang..

1 comment:

Mama Janet said...

Ayu..dulu cik mek kecik cam echa tak pernah mkn KFC