♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, May 17, 2011

Kisah Laptop & Wedding

Lama tak menjengah di sini. Bkn boring atau tiada kisah untuk dikongsi cuma keadaan laptopku yg ttak sihat kena masuk ICU.. hehe.. Skrg dah ok tapi mahalnya kos untuk repair grafic card + processor saja RM600. Kalau tambah M600 lagi dah bole beli laptop baru. Rasa ruginya. Kalau problem lagi malas nak repair beli baru je. Hishh.. kang merajuk lak lappy ni.. tadi pun tertiba off sendiri.. Ntah apa la mamat pakistan kat low yat tu godek.  Aduyai.. sabar ye sayang jgnla rosak la lagi.. kang abis duit makan gaji buta aku cuti 3 bulan ni.. huhu..

Lama tak ke wedding @ lama tak melaram dgn baju kurung ni.

Sabtu lepas aku ke wedding jiran. Tp dorg wat di Wisma Sejarah, Jalan Tun Razak. Adik kpd kawan hubby aku. Mertua pun ajak pegi skali. Ktorg kan suka pegi wedding sbb leh makan free dan sedap..


Mmg nak kena siap awal2 sbb kang aku yg pening..

Sementara tunggu atuk & nenek, jom kita bergambar dulu.. 

 
Lama tak pakai baju kurung..
Echa suka pakai baju kurung nenek dia wat..
Time kasih nenek..

Sejuk giler aircond dalam dewan.. tu yg syok bb tido.
jumpa kekawan kat sini ada.. time makan kawan yg pegang bb.
nak bg mama makan sedap2..

Mak & abah mertua..


Echa with papa

ewahhh.. layan tarian joget jodoh ke amende namanya

 Pasangan pengantin dua sejoli berbaju merah

Lepas makan apalagi terus blah la. Alamak hujan la pulak. dahla payung tak bawak.. Kenala tunggu teduh.. tp macam makin lebat je.. Nasib baik ada kawan hubby baru dtg dgn berpayung. Pinjam la sat.. 

No comments: