♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, May 19, 2011

Ayna Kena Cucuk

Hari ni Ayna ada appointment klinik untuk check up 2 bulan. nak tnggu arini mulala rasa berdebar je. Risau dia meragam, mengamuk kat klinik. Plg sedih kalau gi klinik kalau time nak kena suntikan imunisasi. Temujanji kol 11 pagi. Kol 8 aku dah mandikan Ayna. Mama dan Ayna dah siap, tunggu papa dan Echa yg lambat..

Sampai awal di klinik. No giliran lambat lagi. Ada lagi 12 orang. Gi breakfast dulu. 

Tak ramai org kalau hari Khamis..
biasa penuh dgn ibu mengandung dan baby..

Misi : Lilitan kepala ok.. lilitan dada ok.. BMI ok.. berat ok.. bb sihat x? minum susu apa?
Aku : Baik.. ok... ye kak.. bb sihat kak.. susu badan kak.. tq..
untungla kali ni dpt misi yg baik dan ramah..
kalau dapat misi yg tegas, sgt tak best.

Tunggu turn nak kena cucuk
kalau  dulu 3 in 1 puye injection
la ni suntikan 5 in 1.. 5 serangkai
jgnla demam yer sayang.

snap gambar hubby.. 
si kakak, Echa susah tul nak suh dok diam bergambar..
Balik rumah terus tuam tempat suntikan kt paha tu dgn air panas. Betul ke yer? Misi ckp jgn wat apa-apa. Biarkan je. Tp, pesan org2 tua suh tuam bg kurang bengkak dan taknak anak demam. Time kakaknya dulu pun wat camtu gak dan tak demam.. Jgnla si Ayna ni demam..

No comments: