♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, April 11, 2011

Yahoo!!

Lama tak merapu kat sini. Rindu rasanya. Ni gara-gara laptop yg dah biol.. bengong..  Mula2 rosak grafic card, dah antar repair makin banyak lak rosak. Tensen tul.. Nasib baikla ada PC kat umah. Tp, tak syokla sbb kena duduk statik je. Takleh baring2. PC kat bilik atas. Biasa lepak bawah je. Kalau nak naik atas tu mmg malas tul nak lama2.

Lama tul dok memerap mmg la boring. Ikutkan mmg patut pantang lagi tp abis pantang awal okla kan.. hehe.. Tp, makan tetap pantang lagi. Bukan pantang tengok tau.. Tp, mmg tak berani lg nak makan. 

Hari sabtu lepas baru rasa nak kuar. Rindu nak gi restoren faveret kami yg ada share tu.. "Al-Taqwa".. huhu..

Baby pulak mmg time tido dia terbalik lagi. Memang tido jela. Time nila syok nak bawak jalan kan.. Kalau bawak tgk wayang.. best gak ni.. tutup je telinga dia.. haha..

Malam tu lak family hubby ajak gi makan luar. Last minute lak tu sbb aku plan nak makan kat umah je sbb ada pasar malam. Lantakla.. ikut jela.

Ktorg makan di Rodeo Steakhause, Prima Sri Gombak. Sebenarnya lama dah nak ajak hubby makan kat sini. Tp, tak berkesempatan langsung. Sekarang, dapat makan dgn family hubby.

time datang, dorg sume dah abis makan.. sedeynya.. terus mood makan takde.. sian lak kalau dorg kena tunggu

 Fish n Chip utk aku.. seperti biasa mmg aku takkan abis makan.. cpt muak..

 Lamb Chop utk hubby..

 Nasib baik adik iparku, Eira order yee mee kungfu ni. kalau tak mmg aku tak makan kot.. tak suka org menunggu kita makan. kesiaannn..
ooh ya.. yee mee ni sgt tak sedap sbb rasa hangus lor..

Keseluruhannya, makan kat sini rasanya biasa-biasa saja.

Lepas tu. ingat nak terus balik umah tp Echa tuntut nak ke pusing-pusing. Apa tu pusing-pusing? Funfair la.
Layan jela. Sian lak dh seminggu dia asyik taye bila nak bukak.

Echa dah ready nak terbangkan helikopter ni.. yeaaayyy..
  
nasib baik ada seat kt sini leh la duduk dgn eyna..

sukanya Echa dpt gi sini..
dkt sejam gak dia layan sume games.. cuma umah antu je dia xmasuk..
tangan aku pun dah lenguh pegang baby ni..
dgn adanya funfair kt sini.. alamatnya tiap2 malam la dia merengek nak ke sini..
alahai Echa..

No comments: